Beste klant,
Hierbij willen we u graag onze afhaalmenu voorstellen. Wees er tijdig bij, want bestellingen dienen tegen ten laatste vrijdag 20 december worden doorgegeven.
Menu
Hapjes:
crême brûlée van foie gras met crumble van speculaas
gerookte paling, mierikswortelsaus en foreleitjes
filodeeg met geitenkaas, citroentijm, noten en honing
carpaccio van Charolais rund met balsamico, Grana Padano en pijnboompitjes
Soep:
Savooikoolsoep met mosterd en Breydelham
Voorgerecht:
Tongfilet gevuld met farce van scampi, broccoli, champignon en tomaat, puree met parmezaan
Hoofdgerecht:
Hertenragout met gekarameliseerd witloof, appeltje met veenbessen, beuken- en oesterzwam en gratin aardappel
Dessert:
Kerstbuche
Prijs pp menu (4 hapjes, soep, warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert): 47,00 eur pp
Apart te bestellen:
4 hapjes: 9,50 eur pp
soep: 4,50 eur pp
voorgerecht: 16,00 eur pp
hoofdgerecht: 22,00 eur pp
dessert: 6,00 eur pp
Reservaties via onze webshop op deze site. Ga naar 'PUUR Catering' waar u alles kunt invullen. U krijgt steeds een bevestiging van ons. Zonder bevestiging van ons is er geen bestelling geplaatst.
Betalingen dienen op voorhand te gebeuren bij reservatie. Dit kan cash of met payconiq in De Lage Vuurse of per overschrijving op rekening BE22 0682 4743 9347 met vermelding van naam, Kerstavond of Kerstdag.